Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder ved køb af varer på EndnuEnBog.dk.

EndnuEnBog.dk drives af:
EndnuEnBog,
CVR-nr. 41684712,
c/o Kasper Andreas Bergholt
Jordbrovej 16, 2. th.
8200 Aarhus N
Kontakt os her.

Aftalerne indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via EndnuEnBog.dk


Betaling og levering

Vi modtager betaling med: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Priserne er angivet i danske kroner. Fragtprisen er ikke inkluderet i varens pris. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. Vi sender varen mellem 2-5 dage efter dit køb. Vi leverer varerne med DAO, PostNord, Bring og GLS og kun til Danmark.


Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se mere om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.


Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Kontakt os her. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser), men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen.

Returnerede varer sendes til:

Kasper Andreas Bergholt
Jordbrovej 16, 2. th
8200 Aarhus N


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

  1. Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
  2. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fast slå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.


Reklamation

Hvis du finder en mangel ved varen, som ikke var oplyst i varebeskrivelsen, gælder købelovens regler.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 12 måneder fra leveringstidspunktet ved at kontakte os. Oplys så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace-nummer.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning:

Nævnenes Hus
Toldboden 2,
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klage løsning via www.forbrug.dk. Hvis du har bopæl i et andet EU-land, kan du også anvende EU-Kommissionens online klageportal. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail-adresse: chefen@endnuenbog.dk.


Standardfortrydelsesformular

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du udfylde denne formular og sende den til os enten sammen med dine returvarer eller på e-mail.