Tilbud!

Teologi for kirken

Original price was: 50,00 kr..Current price is: 42,50 kr..

– Festskrift til Menighedsfakultetet

ISBN 8787737019
Årstal 1993
Udgave 1
Type Hardback
Stand Som ny. Forsiden delvist falmet. Ellers Som ny.
Bemærkning

 

Beskrivelse

Kategori(er): Teologi
Emne(r): teologi, bekendelse, teologisk metode, etik og moral, tekstlingvistik, gammeltestamentlig teologi, typologi, sjælesorg
Forfatter(e):


Teologi for kirken
– Festskrift til Menighedsfakultetet

Menighedsfakultetet i Århus fejrede sit 25-års jubilæum i 1992 og udgiver i denne anledning dette festskrift.

Et kvart århundrede er ingen lang tid i et teologisk fakultets liv. Det er netop en meget kort periode for en sådan institution, når man tænker på tjenestens art og på opgaverne i Kristi kirke. Denne første tid i fakultetets historie har været udfordrende, arbejdskrævende og ikke uden hindringer undervejs. Men grundlæggelsesfasen har samtidig været frugtbar og afgørende for konsolideringen af det teologiske grundsyn, som fakultetet ønsker at fremme i kirken. I løbet af denne første tid er kursen blevet stukket ud, de første skridt er taget og grundlæggende erfaringer er gjort for fremtiden.

I dette jubilæumsskrift ønsker Menighedsfakultetet i Århus med de ressourcer, det for tiden råder over, at vise sit ståsted og den kurs, fakultetet ønsker at følge i teologien. Vi ønsker gennem en række forskellige teologiske artikler af lærere og medarbejdere at præsentere fakultetet for både læg og lærd – i håb om, at de første 25 år har dygtiggjort fakultetet, og at det i de kommende år fortsat vil blive dygtiggjort til en god tjeneste for Kristi kirke i Danmark.
(Taget fra forordet)

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Teologi for kirken – Festskrift til Menighedsfakultetet”  af  brugt. (ISBN: 8787737019)
Bogen er Teologi og omhandler blandt andet teologi, bekendelse, teologisk metode, etik og moral, tekstlingvistik, gammeltestamentlig teologi, typologi, sjælesorg