Vores valg

65,00 kr.

– Sådan løser vi klimakrisen

ISBN 9788775142439
Årstal 2009
Udgave 1
Type Paperback
Stand Som ny.
Bemærkning

 

Beskrivelse

Kategori(er): Samfund
Emne(r): klima, miljø
Forfatter(e): Al Gore


Vores valg
– Sådan løser vi klimakrisen

Der er en god og en dårlig nyhed om klimakrisen: Den dårlige nyhed er, at krisen allerede er over os. Den gode nyhed er, at vi rent faktisk har mulighed for at løse den. I VORES VALG samler Al Gore al tilgængelig viden om klimaet og diskuterer fordele og en række konkrete tiltag, der vil kunne løse krisen, før den for alvor løber løbsk.

VORES VALG spænder vidt: Fra den enkelte politiske forbruger, til storpolitik på verdensplan. Al Gore taler om en virkelighed, der ikke længere er science fiction, men et konkret valg vi må træffe, hvis vi vil fremtidssikre vores planet for kommende generationer.

Al Gore (f. 1948), USA’s 45. vicepræsident under Bill Clinton 1993-2000, kandidat til præsidentposten ved valget 2000, hvor han led et historisk snævert nederlag til George W. Bush. Valget endte med at blive afgjort af den amerikanske højesteret. Al Gore har i årtier været aktiv forkæmper for miljøet og klimaet. I 2007 udgav han bogen En ubekvem sandhed, der førte til, at han blev tildelt Nobels Fredspris i 2007. Bogen blev også filmatiseret og vandt en Oscar for bedste dokumentarfilm. Siden 2007 har Al Gore holdt en lang række ”løsningsorienterede topmøder” med førende forskere fra hele verden. Vores Valg er resultatet af dette omfattende arbejde.

”som naturvidenskabelig forsker er jeg misundelig på Al Gore … Han er en enormt dygtig formidler, og – heldigvis for klimadagsordenen – har han kastet sin kærlighed over netop det spørgsmål”.
Katherine Richardson, Politiken

“Med ‘Vores valg’ leverer han nu en fremragende guide til, hvordan vi hindrer klimakatastrofen … en fænomenal udgivelse.”
David Trads, Berlingske Tidende

”Jeg har nydt at læse Al Gores bog, der selv med den amerikanske vinkel faktisk er en knaldgod gennemgang af de grønne energier og de mulige løsninger.”
Dorthe Dahl Jensen, Information

”Knusende saglig bevisførelse for, at der vitterlig er avancerede, velfungerende og bæredygtige energi-, produktions- og transportsystemer på den anden side af den fossile æra.”
Jørgen Steen Nielsen, Information

Udgivet 21-11-2009
Informations Forlag
416 sider

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Vores valg – Sådan løser vi klimakrisen”  af  Al Gore brugt. (ISBN: 9788775142439)
Bogen er Samfund og omhandler blandt andet klima, miljø