Vejviser

150,00 kr.

– En bog om kristent lederskab

ISBN 9788772421452
Årstal 2015
Udgave 1
Type Hæftet
Stand Som ny.
Bemærkning

 

Beskrivelse

Kategori(er): Livsstil
Emne(r): ledelse, samfund
Forfatter(e): Magnus Malm


Vejviser
– En bog om kristent lederskab

Hvordan har en leder det med sin identitet, sine ønsker og ambitioner, sin kaldsbevidsthed? »Vejviser« fokuserer på ord, som kan blive tonstunge byrder i en leders hverdag. Ordene får deres oprindelige bibelske mening og betydning tilbage og bliver til befrielse.

Indholdet af »Vejviser« er i det hele taget et fornyende alternativ til de dyre ord og store armbevægelser, som har forpestet mange lederes hverdag, og viser hen til det enkle og ægte.

Forfatteren deler ud af egne erfaringer, når han i denne bog sætter ord på frustrationer, ambitioner, forkrampede forventninger. Han viser vej ud af det, der er en hindring for sundt lederskab.

Magnus Malm formidler uundværlige korrektiver til enhver leder på alle niveauer. Denne bog skal ikke blot læses; den skal studeres. Bogen giver anledning til ærlig selvransagelse og vil gøre dybt indtryk, hvis du vover at læse den med et åbent sind. (Fra bogens bagside)

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Vejviser – En bog om kristent lederskab”  af  Magnus Malm brugt. (ISBN: 9788772421452)
Bogen er Livstil og omhandler blandt andet ledelse, samfund