Modernisme til debat

90,00 kr.

– Nye historier om dansk litteratur Bind 1

ISBN 8776740137
Årstal 2005
Udgave 1
Type Hæftet
Stand Brugt, men velholdt.
Bemærkning

 

Beskrivelse

Kategori(er): Litteraturvidenskab
Emne(r): antologi, artikeler, modernisme
Forfatter(e): Anne Borup, Morten lassen og Jon Helt haarder


Modernisme til debat
– Nye historier om dansk litteratur Bind 1

MODERNISMEN TIL DEBAT handler om et af de mest omdiskuterede begreber inden for danskfaget og dansk litteratur i det hele taget det seneste årti: modernismekonstruktionen. Diskussionen drejer sig om modernismen og dens eftervirkninger og har primært været ført i tidsskriftet Kritik.

I denne bog foreligger bidragene for første gang samlet. De er blevet forsynet med en grundig introduktion, en efterskrift og en samtale mellem to af debattørerne: Torben Brostrøm og Anne-Marie Mai. Endelig er Brostrøms berømte manifest ”Det umådelige mådehold” fra tidsskriftet Vindrosen 1959 genoptrykt.

Bidragene til diskussionen er værd at genudgive i sig selv, og ydermere står spørgsmål om litteraturen og danskfaget centralt i de omfattende ændringer i det danske uddannelsessystem, der finder sted i disse år.

Bogen har bidrag af: Anne Borup, Thomas Bredsdorff, Torben Brostrøm, Niels Frank, Jon Helt Haarder, Anne-Marie Mai, Jimmi Michelsen, Jan Rosiek, Kasper Støvring og Jørgen Aabenhus.

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Modernisme til debat – Nye historier om dansk litteratur Bind 1″  af  Anne Borup, Morten lassen og Jon Helt haarder brugt. (ISBN: 8776740137)
Bogen er Litteraturvidenskab og omhandler blandt andet antologi, artikeler, modernisme