Dydernes bog

100,00 kr.

– Med forord og indledninger af Johannes Møllehave

ISBN 8759505575
Forlag Lindhardt og Ringhof
Årstal 2000
Udgave 1
Type Hardback
Stand Som ny. Dedikation på første side
Bemærkning

 

Beskrivelse

Kategori(er): Kristen litteratur; Teologi
Emne(r): etik, det kristne liv
Forfatter(e): William J. Bennett


Dydernes bog
– Med forord og indledninger af Johannes Møllehave

Et overflødighedshorn af tanker og historier, gode og underholdende i sig selv, gode at genopfriske eller høre for første gang, gode at snakke sammen om, gode at få forstand af.

Dydernes Bog rummer små 200 tekster fra verdenslitteraturen. Det er en ‘familiebog’ med lige meget at hente for børn som for voksne. Her findes klassiske fabler og eventyr af Æsop, Grimm og H.C. Andersen. Her findes kendte (eller måske glemte) historier fra Bibelen og fra græsk og nordisk mytologi. Her findes store tænkere: Platon, Aristoteles, Kierkegaard, og store talere: Perikles, Winston Churchill, Martin Luther King. Og her findes godbidder fra store fortællere: Homer, Daniel Defoe, Mark Twain, og pletskud af danske og nordiske forfattere: Benny Andersen, Cecil Bødker, Erik Fosnes Hansen.

I forordet skriver Johannes Møllehave: “”I dag er det svært at bruge ordet dyd uden at fnise. Men det er jo et godt gammelt ord som er kommet ud på et sidespor, fordi man tror, det sorterer under jomfruer. Dyd er – sandt for dyden! – et glimrende ord, som hænger sammen med ordet dygtighed. Dydernes Bog slår et slag for at dyderne sorterer under os alle!””

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Dydernes bog – Med forord og indledninger af Johannes Møllehave”  af  brugt. (ISBN: 8759505575)
Bogen er Kristen litteratur og omhandler blandt andet etik, det kristne liv