Tid

85,00 kr.

– Den relative virkelighed

ISBN 8779342809
Årstal 2006
Udgave 1
Type Hæftet
Stand Som ny.
Bemærkning

 

Beskrivelse

Kategori(er): Filosofi; Idéhistorie
Emne(r): fysik, astronomi, tid, naturvidenskab
Forfatter(e): Ulrik Uggerhøj


Tid
– Den relative virkelighed

Tidsmaskiner danner grundlag for mange af de store biografsucceser gennem de senere årtier – f.eks. Stargate, Tilbage til fremtiden og Terminator. Men er tidsrejser ren science fiction? Nej, er svaret i Tid – Den relative virkelighed, de er ikke bare mulige, men uundgåelige, for faktisk rejser vi en smule i tiden, hver gang vi bevæger os.

På baggrund af Einsteins relativitetsteori og eksperimentalfysikkens nyeste resultater gennemgår bogen mulighederne for små og store rejser både frem og tilbage i tiden. Principperne bag forskellige typer tidsmaskiner – fra ormehuller til warpdrive – bliver lagt frem og diskuteret.

At tiden kan forkortes og forlænges, og at vi måske kan bevæge os baglæns i den, rejser en række kontroversielle og filosofiske spørgsmål: Kan vi påvirke vores egen fortid eller måske ligefrem undgå, at vi selv bliver født? Har vi besøgende fra andre tidsaldre gående omkring os? Kommer årsag altid før virkning?

Bogens forfatter Ulrik Uggerhøj, der er lektor ved Institut for Fysik og Astronomi på Aarhus Universitet og tilknyttet det fælleseuropæiske forskningscenter CERN ved Genéve.

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Tid – Den relative virkelighed”  af  Ulrik Uggerhøj brugt. (ISBN: 8779342809)
Bogen er Filosofi; Idéhistorie og omhandler blandt andet fysik, astronomi, tid, naturvidenskab