Alle mine morgener på jorden

110,00 kr.

– Mit autodidakte liv

ISBN 9788703083629
Årstal 2018
Udgave 1
Type Hardback m. smudsomslag
Stand Som ny. Små skader på smudsomslag
Bemærkning Med stof bogmærke

 

Beskrivelse

Kategori(er): Biografi
Emne(r): selvbiografi
Forfatter(e): Troels Kløvedal


Alle mine morgener på jorden
– Mit autodidakte liv

I “Alle mine morgener på jorden” skriver Troels Kløvedal om sit liv, sin familie, sin barndom og ungdom, om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire, om dem og om børnebørn; om sit arbejde på teatre og andre steder i København, om årene i kollektivet Maos Lyst, om sine venner og veninder, om hofballer og dannebrogsorden, og han skriver selvfølgelig om Nordkaperen, sine mange rejser ombord og om de mange mennesker, der har været ombord.

“Alle mine morgener på jorden” er skrevet i lyset af den livstruende sygdom, der ramte Troels Kløvedal for et par år siden. Bogen er et vidnesbyrd om et levet liv, den lyser af taknemlighed over den rige og mangfoldige tilværelse, han blev tildelt. Troels Kløvedals åbenhjertede selvbiografi indeholder ikke en gnist af bitterhed eller vrede over sygdom og svækkelse – i stedet er den en kærlig hyldest til livet, glæde, kvinder, rejselivet, litteraturen, verdens mangfoldighed og alle hans smukke morgener på jorden.

Køb denne bog nu. Billig pris. Køb “Alle mine morgener på jorden – Mit autodidakte liv”  af  Troels Kløvedal brugt. (ISBN: 9788703083629)
Bogen er Biografi og omhandler blandt andet selvbiografi